CERTIFIKATI KAO DOKAZ NAŠE KVALTETE


Certifikati bonitetne izvrsnosti su jedan od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke.
Sa zadovoljstvom možemo objaviti kako smo i 2017. godine, kao i prethodne godine, nositelji AAA Certifikata bonitetne izvrsnosti sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta tvrtke Bisnode. Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja nadprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za zadnju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci.

AAA certifikati bonitetne izvrsnosti za 2017. Bisnode
AAA certifikati bonitetne izvrsnosti za 2017. Bisnode

CompanyWall d.o.o., tvrtka s višegodišnjim iskustvom u poboljšanju procesa poslovanja, dodijelila je našoj tvrtki certifikat bonitetne izvrsnosti A+, s obzirom da spadamo među nekolicinu tvrtki s iznadprosječnom bonitetnom ocjenom. Certifikat je službeno uvjerenje poduzeća CompanyWall d.o.o. o visini bonitetne ocjene koja je izrađena na temelju prihoda, dugovanja, kreditne sposobnosti, platne sposobnosti te ostalih financijskih čimbenika koji se uzimaju u obzir pri izračunu ocjene.

Certifikati 2017 CompanyWall